Saturday, December 31, 2011

azam ?

hukhuk ..
aku ngaku aku tak pernah ada azam tetiap tahun mcm org lain .
dan aku taktau pun ape azam aku kalau ade . HAHA

tahun 2012 akn dtg ni , aku berazam , nak ..
EH , yg ni boleh dikira sebagai azam ke ekk ?

1st
nak buang / bakar senang kate , nak hapuskan lah benda ni :')
BERAT HATI sungguh , tau tak ?

setelah bertahun aku simpan , dah sampai masenye aku buang jauh - jauh . huarghhhhh !

okay , 2nd :
aku nak pastikan yg semuanya berjalan lancar sepanjang 2012 ni . tak kira lah aspek ape pong .

yg ke-3 :
haaaaa , yg ni aku baru sedar setelah someone ckp ngan aku .
beliau kate "kau ni muka je ketat , nampak macho ( otak hang macho ) , tp senang kena pijak."
so , conclusion nye , i'll make sure yg aku tak kena pijak lumat lumat 2012 ni . 
tp kauorang tau , aku bukan suka suka bg org pijak aku , tp aku tak sampai hati . sob3 :(

yg ke-4 :
paling penting ! 
nak pakwe nama AZAM boleh ? HAHA 
sudah la tu .

okayy . so , yg aku tertera-kan kat ats ni boleh dipanggil azam ke ?
boleh kan ? kan kan kan ?? heeeee ^_^

sekian , TERIMA KASIH :)

Saturday, December 17, 2011

Belajar dari kesilapan ?

harapan setinggi bangunan pencakar langit 
yang aku dapat belajar dari kesilapan
tapi , just sekali dua , dan yang lain tidak .

minggu lagi lagi depan exam 
kerja masih melambak 
macam cerita dongeng 
aku perlukan 'genie'
please tolong settle kan kerja kerja yang still menggunung !

sekian terima kasih .

Sunday, November 27, 2011

a big SORRY !

Susah nak buat org faham kita kan ?
susah jugak nak buat org percaya ape yg kite cakap kan ?
ape gune explain perkara sebenar walaupun takde org nak percaya .
itulah dunia kann ?

mungkin aku je yg mcm budak kecik percaya 
apa orang tua-tua pesan .
'maafkan org yg buat salah kat kite setiap kali sebelum tidur'
itulah yg aku buat dan percaya sampai sekarang .
tp , kenapa tak mereka ?
please lahh .
kalau aku senang mafkan org , 
kenapa tak org lain maafkan aku dgn senang ?
HMPHH , sangat tak faham .

kenapa 'what u give u'll get back' tak terjadi kat aku ?
still mengharap kan keajaiban -.-

banyak benda yang aku boleh hidup tanpanya kat usim ni .
tapi tak satu benda ni , KAWANs :'(
mungkin dyorang boleh hidup tanpa aku 
lepas dapat kawan baru kat sini , 
tp aku tak kott ..
tak rase mcm ape ke , 
bile dah lame kenal and then TERjadi samting , 
salah faham pulak tuu ,
kauorang tak bertegur
walau pun jalan sebelah sebelah .
OH SANGAT LAH TIDAK !

okay fine , aku je yang emotional kat sini .
BTW , sorry sangat sangat untuk kawan kawan .
A BIG SORRY ofkoss !

okayy , sehingga ketemu lagi (o.o)

Thursday, November 24, 2011

TERIMA kasih !

terima kasih dan tahniah laa !
tahniah setahniah tahniah nya .
terima kasih sbb berjaya buat aku sakit hati mcm org gile -.-
* penat hari hari stalk FB kau , dan hari hari aku makan hati . 
ya, salah aku sendiri , aku tau tuu . 
semua ni salah fb . fuhhh !

aku tak pernah nak tenteram sbb kau .
kenapa mesti kau ? 
siut lahh . ceit ! 

kenapa mesti kau , kau dan kau ? 
pergi la jejauh ngek . grrrrrr -.-'
aku takleh nak tukar mind set aku dari 'kau' kpd yg lain .
macam mane ???! 

-adha mesti kuat-


Tuesday, November 22, 2011

penat ..

huhhhhh , taktau nak cakap ape .
penat kalau hari hari pong mcm ni .
1st , still tunggu samting yg kauorang dah kompem takkan dapat . 
penat kann ?

hmmmm ,
penat penat penat penat dan sangat lah penat .
akhir akhir ni adalah hari mengeluh bagi aku .
teruskan mengeluh ya adha . ape kau dapat ??
aku rase fedapp kekadang .
tp aku taktau ape yg difedapkan tu .
so , mengeluh je yg aku mampu .

dan akhir akhir ni jugak ,
aku umumkan ianya HARI LUKA
melukakan dan terluka bagi aku . cisss !
tak cukup dgn luka dalaman , luaran jeles nak terluka jugak .
YA , luka yang berdarah tu . seriusss -.-

luka jatuh ..
kopak lutut .
kopak betis .
kopak ibu jari .
kopak tangan .
semua nak kopak . awatt ??!
ohh , please :'(  *sorry mak , tak jumpa minyak gamat yg dicari tu .

rase mcm bukan diri aku sendiri sekarang ni . sgt lemah . hmphhhh -.-'

dahh , malas nak mengeluh lagi . haihhhh 


* rase sgt lah fedap dgn beberapa butir manusia sekitar . please , jgn suka terasa .. aku mohon !
dan terima kasih kepada yg sgt memahami . gumawo :)

Sunday, October 30, 2011

utusan seri paduka baginda .

assalamualaikum ,

khas buat KAU :)
aku tak kesah kau nak cerite ape ape kat aku .
aku tak kesah kau nak share prob kau dgn aku .
aku tak kesah kau nak mintak pendapat aku pasal perempuan yg kau suka tuu .
aku tak kesah ape ape pong .

tapi tolonglahh ,
tolong jgn caring pasal aku .
tolong jgn setiap mase nak contact contact aku 
( walaupun aku suka )
tolong jgn jd reminder aku .

dan yg paling penting ,
tolong jgn buat aku suka kau .

sebab .
aku perempuan dan kau lelaki .
rapat mane pun kite , lame mane pun kite kawan .
kau tetap lelaki dan aku perempuan.
sekeras mane pong aku , aku perempuan -.-
dan aku mcm perempuan lain (ofkos laa) yg akan tetap jatuh hati .

pleaselah faham PEREMPUAN .

sekian , wassalam .

Monday, October 24, 2011

Nice to meet you .

MAAF ! baru nak kenalkan kawan mehh . heee

first of oll ,
yg ni aku kenal time matrik dulu .
roomate LILY FADZLEEN :)
tp , kat sini baru start rapat mcm nak rakk . hikhik

budak ni nama dia IZAN FAREEZA :)

budak yg ni pulakk name dy NIK AISYAH :)

both of them >.<

okayy , yg ni pulak antara classmate aku .
uuuuu , kepala dyorng ni lebih kurang je ngan aku .
best kawan ngan kome :D
hikhokhikhok

awal awal masuk sini dulu still blur . 
jalan pong sesorang .
skang , aku dah ade temann . heheeee




kak liza : fiqah : rina : a'a :)


muka tak rela -.-



busstop pong jadi kann ?

>.<

KK1 tercinta . erkk -.-'

okayy , terupdate sudah blog aku .
malas nak ckp pnjg.
see ya :))
OPPPP , jap . 
yg penting dyorang gile kamera jugak mcm aku . heeee


* apepe pong , syg sy Ms.J & Ms.N tetap di hati

Thursday, October 13, 2011

taktau nak cakap .

eh ehh ,
kalau ada something yg berubah kat kite ni ,
samting yg lain ke
awak janji jgn tinggalkan kite ehh ? 
jgn taknak kawan ngan kite dahh tau ?
jgn jauhkan diri dr kite ehh ?
jgn marah kite .
jgn nyampah ngan kite .
jgn pernah rase annoying ngan kite okayy ?
maybe persekitaran kite ni buatkan kite jadi mcm ni .
kite ckp dulu awal-awal .
sbb kite taktau ape yg jadi 
esok ke 
luse ke
tulat ke
minggu depan ke
bulan depan ke
tahun depan ke
kite rase kite kene prepare dulu 
sebab , apepong yg jadi kat kite nnt , 
kite still syg kat awak .
sikit pun tak berubah syg kite kat awak .
kite janji >.<
dan awak pung janji jgn buat semua yg mcm sy tulis kat atas tuu
pleaseeee okay ?

- itu je yg kite mintak -

Saturday, October 8, 2011

alhamdulillah :)




ALHAMDULILLAH >.<
sekarang semua nya mula terkawal sejak drpd mula mula time daftar u haritu
mase pun dah boleh arrange sendiri 
ye ke ? hikhik

cuma ,
bg aku yg still jadi prob is 
aku tak suka bile setiap minggu nak adekan prog itu la ini laa 
tak kire masa , sabtu ke ahad ke 
haishh , masa tidur overtime aku lebur mcm tu je

dan 
bile assignment melambak tak ingat dunia 
dengan presentation lah , ape lah 
yg sngt masalah bg aku adalah assignment ARAB hari hari ade . pffft !
time skola dulu boleh la tak but homework main copy and paste 
sekarang .. emmm , adeii !
siap ade presentation arab 
bile lecturer attack name aku tetibe lg la cisss 
naa'm je lah yg aku jawab . HAHA watever -.-'

okay 
yg penting aku semakin mencuba utk selesakan diri
InsyaALLAH boleh 
AMIN AMIN AMIN :)




* sngt terkilan tak dpt pergi konsert 2PM kat bukit jalil november ni . sekali seumur hidup tawu -.-

Wednesday, September 21, 2011

FIKIR sahaja

ape perasaan kauorang bile :

1 ) org yg pernah jadi insan tersayang kauorang , baru ade FB . tp , beliau tak pernah sekalipun add kauorang . yg peliknye , org lain boleh pulak dy add . ish ish ish -.-
* hasil dari hobi aku menyetalk org .

2 ) kauorang pernah admire kat sorang ni secara senyap senyap . tau tau je dy dah kapel . dan kapel beliau pulak sorang insan yg pernah rapat gile ngan kauorang satu ketika dulu . ish ish ish lagi -.-

okay , kesimpulannya yg aku nak cakap sekarang ialah ...



benda ni jadi kat aku and aku sangat sangat lah bengang sekarang ni . 
taktau lahh kenapa . rasa palat nak mati !

okay fine . BYEBYE :')

Tuesday, September 13, 2011

diam , tak perlu kata apa apa -.-'

okay dah , DIAM !
tipu lah kalau aku kate yg aku tak try langsung nak berubah .
see , dari habis skolah , time matrik dan sampai skang .
aku sedang cuba untuk berubah . percayalah !
tak percaya sudah . pi jauhjauh sana .
tp , bukan semua yg kite nak , time tu jugak sejepuk kite dapat , kann ?
tengok kat usaha kite mcm mane . aku ni , usaha hangat hangat taik ayam rasanya -.-

dah laa , malas nak cakap banyak .
aku cakap , sorang pun tak percaya .
dan lagi satu , ingat dgn sekali teguran , org yg ditegur tu boleh berubah sekelip mata ?
ade ke ? takde kann ? kalau ade , tu tipu !
aku penatt . sungguh penat . jangan paksa aku please :(
biar lah masa , hati , akal , iman yang tentukan . haihh




taktau la ape motif aku letak gambar ni .
fikir je lahh sendiri .
okay byebye :')

* dua tiga hari kat sini , air mata asik nak mengalir je . bukan homesick okay . tapi ...
err
, aku taktau .

Saturday, September 10, 2011

rindu tu ape ?

ehem ehemm ! 
korang tau ape maksud rindu tu bg aku ?

aku pun tak tau -.-
yg aku tawu , aku rindu kat MINAH SENGET dua orang ni .
NISA SHAHRIEN dan JAJA FNDY  ♥♥♥



ouh citt . sayang kauorang . tak tipu , sumpah !

huuu , okay byebye :'(

* takmau cakap panjang dah . 
   gua copet pic kauorang ni . sorry :)

Thursday, August 18, 2011

bla bla & blahh !

Give up already
because you're really getting me pissed
I don't care what you think of me
so would you learn to let me be.
I'm sick of you
you hurt me more then you think I hurt you
stop blaming me for what has happened
because I'm sick of feeling this pain by the things you say and do.
Blah blah
I don't care
will you please just end this now
because I'm sick of you saying I wasn't there.
Stop taking things out on me
this is something you could never see
its the truth though I tell you
so will you just let me be!!





* sakit berkawan ngan kau -.-

Friday, August 12, 2011

menuju puncak :)

haa , inilah kerja penganggur terhormat .
update ape ape yg patut selagi boleh .
kalau boleh setiap jam nak update . gilo !
hehe

ok fine . taknak cerita panjang .
cuma nak share serba sikit pasal bakal mase depan aku.

7SEPTEMBER2011 akan datang , gua bakal masuk USIM.
hukhuk -.- universitas yg gua elak sejak lepas SPM dulu .
taktau lah kenapa .
buang tebiatt kan ?

kos yang aku dapat tak lah sehebat kawan kawan aku yang lain .
tapi , ALHAMDULILLAH .
kos PENTADBIRAN KORPORAT DAN HUBUNGAN 
under
FAKULTI EKONOMI DAN MUAMALAT .
4 tahun ye di sana .
haha , bunyik nak dasyat kann ?
korporat keparat lah aku nanti . tsk tsk :')

Uuuu, bile gua belek punye belek . terjumpe lah page ni .
erkk , tak macam hape lak kan .
memang terglup glup aku telan air liur .
duhh, puase deyy !


ok lahh . ni je kutt .
haihh , moge moge gua dapat konsentret belajar dan tenang di sana .

sampai ketemu lagi >.<
ADIOSTALABISTA bebeh !


Kerna Ku Sayang Kamu ♥

Seandainya kau ada di sini denganku
Mungkin ku tak sendiri
Bayanganmu yang selalu menemaniku
Hiasi malam sepiku
Ku ingin bersama dirimu

Ku tak akan pernah berpaling darimu
Walau kini kau jauh dariku
Kan s’lalu ku nanti
Karena ku sayang kamu

Hati ini selalu memanggil namamu
Dengarlah melatiku
Kuberjanji hanyalah untukmu cintaku
Tak kan pernah ada yang lain

Adakah rindu di hatimu
Seperti rindu yang ku rasa
Sanggupkah ku terus terlena
Tanpamu di sisiku
Ku kan selalu menantimu



* hukhuk -.-
aku sayang cinta monyet aku sampai mati !
dehh , tak habishabis lagi kau ni ADHA .

Thursday, August 11, 2011

okayy . yang ni seriuss !

sumpah citt aku rindu kauorang .
erghhh !
haha . ni semua jadik malam td lahh .
gua punye lah tak boleh tidur sampai gua kembo semua barangbarang kenangan skola menengah dulu .
dari gambar kau orang sampai la ke suratsurat ajim . 
ehh , ajim ? :)
gambar waktu tu kite comot comot lagi walaupun dah form5 .
hikhokhikhok !

rindu kauorang la sehh .
yang paling aku rindu opkos la yang dulu  
BAGARASS .
ye , name mmg tak boleh blahh . hikhik :)

BIHA  & PALEO




DIBA




ROY



MYN 



Uuuuu . rindu la syiall !
seriusss !
bile mau jumpe kitekite ?
huhh , masing masing dah jauh .
jumpe pun apetah lagi . huhu

hahaha . sorry curi gambar kat FESBUK .
yang lain pun rindu tapi tak sehebat rindu aku kat kauorang .



e'eh , comel nye kawankawan aku . anak sapa lahh ni ?

kauorang lah nyawa aku time form5 . 
lepak malam malam kat prep .
same same buat nakal , same same lah kena . kan kan ?
uhh , sudah lah . kalau nak cerita pasal prep , satu tahun pun tak habis . heeee

okayy . lame lame cerita nnt bertakung pulak mata gua .
byebye >.<

A friend is one of the nicest things you can have, and one of the best things you can be.
In my friend, I find a second self.





Wednesday, August 10, 2011

rindu tak rindu tak ??

haaaa , rindu lahh tu ! hikhik :)

emmm , bagi yang tak rindu tu , boleh blahh .
bagi yg rindu , SORRY makkkk !
ehehehehe >.<




gua lupe gua punye password blogg ah .
dah ingat ni , dandan la gua terus hupdate .

tapi ..
gua takde idea lah pulak .
hikhokhikhok

so , sampai disini saje okayy ?
gua pamit dulu .


TATA , adiosstalabista bebeh -.-

Sunday, May 22, 2011

Cuma Aku .

okay , belek belek kat GRATISAN MUSIK tadi ..
carik lagu lagu yg best .
dan lepas tu , terpikat pulak dgn lagu ni .

dan dan la aku gi carik lirik . 
bolehh tahan best lah .
letak kat blog punn tak sakit telinga kann ?? 
ahahahaha :) watever lah adha !



Aku suka kamu, aku cinta kamu
Aku sayang kamu tapi kamu tak suka aku
Aku kenang kamu, aku bayangkan dirimu
Aku rindu kamu tapi kamu tak rindu aku

Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih, jika tiada sayang 
Apa kata kamu, mahu undur atau maju
Mungkin cuma aku tapi kamu belum tahu

Untuk apa cinta jika tidak sudi
Untuk apa kasih jika tak memberi

Aku suka kamu, aku cinta kamu
Aku sayang kamu tapi kamu tak suka aku 
Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih, jika tiada sayang

Untuk apa cinta, jika tidak sudi
Untuk apa kasih, jika tak memberi

Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih jika tiada sayang

Untuk apa cinta, jika tidak sudi
Untuk apa kasih, jika tak memberi 
Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih, jika tiada sayang

Okay , bye bye :)

Tuesday, May 17, 2011

Cinta Monyet

okayy .
kali ni , mmg seriuss tak tipu .

CEHH , mcm sebelum ni aku menipu sangat aje kan ?

 mcm gini lahh ,

SEBENARNYE ..
aku rindu + aku sayang + aku cinta CINTA MONYET AKU !
aduhhh , susah nak cakap .
tak payah cakap lah kan ? senang cerite :')

kalau lah masa boleh di putar kembali . ( acececehh ..)

OK , fine . itu je .
Adioss kawan :)




p/s : ade sesiapa yg boleh pinjamkan mesin masa ?

Sunday, April 17, 2011

kali ni betul betul ... arghhhh !



errr ,  mcm mne nk ckp ek ??
3 hari je lagi nk habis matrik .. aduhhh ! 
memang sedih la kan ?? sumpah sedih sangat sangat sangat :'(
dah rase mcm nak nangis guling guling je da . urghhhh ! 


ape ape punn , kat sini aku ade benda nak cakap :


aku nak mintak maaf sangat saangaat kat JAJA & NISA
sori sbb da lme tak lepak ngan korang (emm ,mybe tk pntg pun bg korang kan ?aku ade ke tak , mcm tkde   
ifek je) . 
aku ade sbb nape aku buat mcm tu .


korang tau , time korng bpe mnggu tkde kt KMPk hari tu , aku sedih sngtt . walaupun budak budak ni ade , tp aku tetap sedihh tau . aku rase keseorangan (cehhh !) sbb tu aku da jarang dtg bilik tu time korang tkde . time tu , bile aku dtg je , aku rindu kt korang . aku rndu je , aku dtg bilik tu . bile dah last last study week , korng ckp korang da nk balik mtrik isnin tu . tp , bile tngok2 je , korang takde lg . ok , aku tahan lg . aku msj , korng ckp rabu pulak .. urghhhh , korang tau aku rindu korang mcm hape ??? I MISS U like HELLLLLL !


skang , bile korang dah ade , aku pulak yg tk jumpe korang kan ?? maaf lah . aku kena try tak tngok muke korng , tak jumpe korang sangat sbb aku takut bile dah habis mtrik nnt aku jadik gile . ahahahaha :) gile sbb rindu kt korng .


lg 1 , aku jauhkan diri dr korng sbb aku mau study . msti korng ckp , "alahh , mcm ktorng tk study ". bukan mcm tu tau . korng mmg study tp aku takut aku yg tak study sbb bile jumpe korng , msti aku nk melekat 24 jam ngan korng smpai aku tak mlekat ngan buku . ahahahaha :D nnt korang yg rimas . baru padan muke !  


lagi , lagi dan lagi .. PENGAKUAN BERANI MATI . aku jeles sbenanye bile korang dah mule stat melekat ngan nana . ngade ngade aku ni kann ? maaf nana ... maaf sngat sangat ! sumpah aku jeles gile babunnnn :'(  aku rse , korng dah ade pngganti aku . so , kalau aku tkde pun ,tkpe kann ? kan kan kan ?? haishhh nana , jge awekks aku tu baik baik ok ? 


ok ok ok . empangan pun mcm nk pecah je ni . stop lah adha !
ya , aku mmg kuat touching . so , what ??? 
aku akn touching , lg lg kalau sbb member . 


walau ape punn , TC ok ? sumpah aku sayang korang sangat sangat .  bukan aku tk syg korng yg lain , tp , mcm biasa lahh . aku syg dyorng lebih ! ahahahahaha :)


ok , daaaa ~ 



p/s:jangan lupe aku tau . janji !! ahahaha . mcm budak kecik la kau adha !
     lagi satu , aku bukan nk mintak simpati ok ? :(





Sunday, March 27, 2011

saya pasti kembali :)

ahaha .. lame tk hupdate .
skang pun da kurang online :)
aku skang cube utk fokus pd pljrn.
ahaha , konon je kann ? INSYAALLAH.
FINAL EXAM dah dkt . sangat sangat CUAKK !


ok , akan mula m'hupdate semula lepas 21 april okay ??
*habis matriks .. yeeha! :D


Bubye . ADIOSTALABISTA babeyh :)

Wednesday, March 9, 2011

Aku Cuba ..

aku cuba ..
aku cuba ..
aku cuba ..
aku cuba lupakan ...


wuaaaaa ... 
mcm tak bulehh je !
huhhh !

ok , ape ape punn , tunggu je nnt :'(

Sunday, March 6, 2011

petik , petik & petik lagi !

AHAHAHAHA .. bace mcm nk petik ape je kan ?
hehe . petik KAMERA . click , click& click.
haishh , mmg bergambar je la kann ?
sbb tu sy sayang kawan sy . mereka pun ber-hobi mcm sy juga :)

dan ini lah hasil , bile hari kelas yg ade gap .
mmg bergmbr sepanjng masa ..
yg PENTING , thanx a lotttttt buat JAJA ye ..
anda telah memeriahkan lg album kamera sy dgn menangkap gmbr si DIA
weeeeee !
mmg aku peluk je la kamera tu kann ? HEHEHEHE



suka pic yg ni .. manje comell ! :)

AHAHAHAHA .. model KMPk

OK , tu je utk kali ni ..
tk de mood utk menulis @ meng-upload ..
p/s : gmbr si DIA tak bulehh tunjuk lg . nnt SAYA disyaki .. HUAHAHAHA

BUBUI semua :)
- adiostalabista babe -

Tuesday, March 1, 2011

♥ Buah Hati Pengarang Jantung ♥




I'LL BE BACK - 2PM

J-Yeah !!!!
AHAHAHAHA ..
ini lah pengarang jantung , buah hati , pedal ,ginjal , hempedu aku skang .
nak tido , tak sah kalau tak tengok video ni . cewahhh !
wuaaaaa ! I.L.U Jang Woo Young ..
mmuahhhahaaa ♥






* aduhhh , dulu kutuk org minat korea . skang , amek kau ! diri sndiri dah masuk jerat . cisss !

Sunday, February 27, 2011

EGO .

Sorry kawan .
hari ni aku dah buat benda yg paling aku tak nak buat selama ni
mintak maaf kat org yg aku sndiri sakitkan hati nya 
mintak maaf kat org yg aku hampir tak suka
Okey aku buang ego aku jauh jauh mulai hari ni 
kerana aku perlukan insan yg di panggil kawan
TAHNIAH A'a !

Maybe aku tak kan kutip balik ego aku tu :(
dan PLEASE jgn benci aku ats ape yg aku buat hari ni 


aku tak nak ditinggalkan


tak salah kan , aku nak mintak maaf ?
jgn paksa aku utk bercerita .
mase yg akn mnceritakan semuanya :'(

Lots of Love :
Eid A'a

Saturday, February 26, 2011

Bila Hati Da Rindu kann ?

emmm ,
rajin nak meng-hupdate blog ye ! AHAHAHAHAHAHA
dah duduk sorang , cmni lah jadik nye . weeeee ~

okey okey .. 
aku suka sgt lagu ni .
menggambar kan prasaan aku yg amat amat amat rindukan dy skarang ni ..
boleh jadik kamu , kamu ataupunn kamu kan ?
hehehehe
dah , malas denn nak bual panjang ..

ape pungg , yg penting skang ni den angau lah .
seriuss punye angau ..
dlm angau angau ni , igt pulak kat LILY yg sebelum ni bnyk ber-angau same same ngan den .
haishh , DASYATT !

sory lah kalau post post eden ni menimbulkan rase mual kat ekau semuo ye ;)
 




dikeheningan malam,
termenungku berseorang
tak lena mata dipejam
terdengar suara terngiang
suara merdu yg di sayang
bagai kau didepan mata
ku capai tapi tak kena
sukarnya memendam rasa
ingin ku luahkan kata

bila rindu,terkenang mu sayang terasa sayu
syahdunya jiwaku bila malam,makin kelam
jauh terbang diriku melayang
aku rindu,sentuhan mu ku rasa sayu
inginkan jiwamu selubungi,jiwa ini,bawa ku dlm pelangi
melepasi segala hati ini

jauh angan ku lena,ku rasa kita bersama,kau bawaku ke sana
ke alam kisah yg lama,kenangan di dlm jiwa..
bila tersedar semula,disisiku kau tiada
sukarnya ku pendam rasa,ingin ku luahkan semua oo...

bila rindu,terkenang mu sayang terasa sayu
syahdunya jiwaku bila malam,makin kelam
jauh terbang diriku melayang
aku rindu, sentuhan mu ku terasa sayu
inginkan jiwamu selubungi, jiwa ini, bawa ku dlm pelangi
melepasi batas diri ini

sesunguhnya kita mestilah
wujudkan sefahaman dan hormat
menghormati, ikhlas, kasih,
sabar, insya-allah
kita akan bertemu semula

aura yg memecah semesta
menyampaikan pesan kesunyian kanda sendiri
kesepian yg menyelubungi hari hari ku
disajikan doa2 ku kerana rindu
yg menanti kau dtg dan pergi seperti mimpi2 ku, fantasiku,
bukan dongeng lagi sayup kedengaran
disisi cuping,disetiap corong,lorong,yg lohong
benar!ku tak bohong,bila hati menyanyi..

hahhh , tengok tu .. betul . aku tak tipu .. 
aku rinduuuuu :'(

jeng jeng jeng ! LILY , ekau nak eden amek langkah kann ?
ok , eden akan try lah yo ! hehh , cakap jo lebih .
ape jadik pun jadik lah .. eden nk try an error .
huhuuuu , denn da tak thn tanggung beban ni .
mampuih denn kalau habis matrik nnt kan ly ??
kui kui kui ;p

salam rindu buat budak kecik yg comel berkaca mata

AHAHAHAHA , mampuih kalau org kenal ni .
*thanx jugak buat AIN AJ yg bg ayat ni . Like to Infinity ;)

Ok , bubuii sys syg ku semua . denn nak smbung angau . TATA :)